It is currently Tue Nov 25, 2014 10:05 pm

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 
Author Message
 Post subject: voting url bug
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 5:24 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 Profile

Joined: Thu Dec 27, 2012 12:19 pm
Posts: 20
whenever i type the url - http://www.battledawn.com/?p=vote or click on the vote button in the colony menu, i am directed to http://www.battledawn.com/.

pls help

_________________
PHR/DOGS/BEAST family

Image
^top 10 without a relic, without boosting a single token :)

Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 5:31 am 
Sr. Moderator
Sr. Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Sun Oct 30, 2011 5:09 am
Posts: 3362
Gender: male
Try clearing your cache because both the link and the colony button worked fine for me as well as other testers.

_________________
Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 6:29 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 Profile

Joined: Thu Dec 27, 2012 12:19 pm
Posts: 20
k thnx :)

_________________
PHR/DOGS/BEAST family

Image
^top 10 without a relic, without boosting a single token :)

Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Thu Jul 04, 2013 6:46 am 
Sr. Moderator
Sr. Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Sun Oct 30, 2011 5:09 am
Posts: 3362
Gender: male
Did that work?

_________________
Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 4:23 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 Profile

Joined: Thu Dec 27, 2012 12:19 pm
Posts: 20
yes :)

_________________
PHR/DOGS/BEAST family

Image
^top 10 without a relic, without boosting a single token :)

Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 4:31 am 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Tue Nov 29, 2011 5:20 am
Posts: 228
Location: pickpocketing u
i'm having the same problem :(

cleared cache nothing happened

_________________
Image
Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 4:52 am 
Major
Major
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Jul 28, 2010 5:38 am
Posts: 2979
Location: Broome, Western Australia
Gender: male
hassanwaseem wrote:
i'm having the same problem :(

cleared cache nothing happened
Clear you cache AND cookies ;)

Try a different browser, Chrome & FF are best designed for BD.

_________________
Retired Head Mod

Image

Most Crystals: 121
Highest Power: 212


Sensual bath time feat. Ferr3t
Spoiler:
Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Fri Jul 05, 2013 4:56 am 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Tue Nov 29, 2011 5:20 am
Posts: 228
Location: pickpocketing u
cleared it still having the same issue

_________________
Image
Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Sun Jul 07, 2013 12:26 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 Profile

Joined: Thu Dec 27, 2012 12:19 pm
Posts: 20
Use Firefox.

_________________
PHR/DOGS/BEAST family

Image
^top 10 without a relic, without boosting a single token :)

Image


Top
 

 Post subject: Re: voting url bug
PostPosted: Sun Jul 07, 2013 7:16 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Mon Oct 31, 2011 7:35 am
Posts: 601
Gender: male
hassanwaseem wrote:
cleared it still having the same issue


which browser do you use ?

_________________
Thank you matt and ilona !! :D :D


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 10 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl