It is currently Thu Apr 24, 2014 7:57 pm

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Radar bug
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 4:58 pm 
Specialist
Specialist
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun Nov 07, 2010 3:12 pm
Posts: 34
Location: Hungary (Magyarország)
Gender: male
I got a radar bug on galaxy 2.

Image

As you can see the radar isnt jammed and it is so close to the end of the radar range. It looks like its not working :S

Image

As you can see some OP's are not in the radar range, and I can see them!

_________________
Image

Image
God forgives, I dont.


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 5:17 pm 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Sat Sep 26, 2009 1:10 am
Posts: 612
Location: DGAFing
Gender: male
Wow, galaxy terrain looks pretty stupid. Where is the land at?

_________________
Image
Retired


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 5:52 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar
 Profile

Joined: Sun May 31, 2009 10:29 pm
Posts: 205
Gender: male
how old is the radar.... was it still like that after refresh or a tick passed?

_________________
----------------------------------------------------------
Admin joe - Earth 2, Earth 5 solo, Mars 3, Fantasy 2, Fantasy 3, Galaxy 2


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Tue Feb 21, 2012 5:59 pm 
Moderator
Moderator
User avatar
 WWW  YIM  Profile

Joined: Thu Jun 30, 2011 2:48 am
Posts: 7983
Location: Fuyuki City
Gender: male
if the radar is newly made I think it's jammed, so I think it is not a problem...

and on the second picture, I think a couples of incoming / outcoming squads from u or ur alliance will keep the OPs visible outside the radar range. Check if there are any incoming/outcoming squads of ur alliance to those OPs...

_________________
Image

Image


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 5:42 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun Nov 07, 2010 3:12 pm
Posts: 34
Location: Hungary (Magyarország)
Gender: male
Admin Joe wrote:
how old is the radar.... was it still like that after refresh or a tick passed?


Well im not sure how old it was,because my radar was near it so i seen nothnig from how it works,when i raized my radar then I sawed the problem.
And yes it was stil like htat afther i refreshed,or tickpass. But its all gone now.

_________________
Image

Image
God forgives, I dont.


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 5:44 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun Nov 07, 2010 3:12 pm
Posts: 34
Location: Hungary (Magyarország)
Gender: male
aister wrote:
if the radar is newly made I think it's jammed, so I think it is not a problem...

and on the second picture, I think a couples of incoming / outcoming squads from u or ur alliance will keep the OPs visible outside the radar range. Check if there are any incoming/outcoming squads of ur alliance to those OPs...


There was only 1 outcoming attack for one of the radars, the other OP's had no incoming,outcoming.

_________________
Image

Image
God forgives, I dont.


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 11:34 am 
Moderator
Moderator
User avatar
 WWW  YIM  Profile

Joined: Thu Jun 30, 2011 2:48 am
Posts: 7983
Location: Fuyuki City
Gender: male
erm that's weird...

maybe ur men managed to hack into the relics and get the radar range from them :|

_________________
Image

Image


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Wed Feb 22, 2012 11:49 am 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
 Profile

Joined: Mon Sep 06, 2010 3:13 pm
Posts: 1786
Is one of your members banned?

_________________
Image

Made by KazeToushin, thank you!


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Fri Feb 24, 2012 1:15 pm 
Specialist
Specialist
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun Nov 07, 2010 3:12 pm
Posts: 34
Location: Hungary (Magyarország)
Gender: male
Milanos wrote:
Is one of your members banned?

Well some of my members were temp banned when this happend.

_________________
Image

Image
God forgives, I dont.


Top
 

 Post subject: Re: Radar bug
PostPosted: Fri Feb 24, 2012 1:18 pm 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
 Profile

Joined: Mon Sep 06, 2010 3:13 pm
Posts: 1786
When your members are banned, you do not lose their radar coverage, but it doesn't show it as radar coverage. It is some weird mechanic, basically you can still see all OPs and movement that is within range of their radars but you lose the different color background (the "coverage").

Not sure how else to put it, lol. Basically their radar is still working, but not showing it's range.

_________________
Image

Made by KazeToushin, thank you!


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 11 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl