It is currently Fri Aug 22, 2014 6:56 am

All times are UTC - 5 hours





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 
Author Message
 Post subject: Missile silos
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 2:02 am 
Specialist
Specialist
 Profile

Joined: Thu Jun 11, 2009 8:57 pm
Posts: 24
It seems there is no check when conquering a missile silo to insure you have the upgrade needed for them. Just conquered one and to my surprise I can now build a nuke without needing to get the upgrade.

I figure they should be downgraded and you given the 300 metal on conquer if you don't have the upgrade.


Top
 

 Post subject: Re: Missile silos
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 2:36 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
 Profile

Joined: Sun May 31, 2009 9:04 pm
Posts: 567
Gender: male
It's always been like this, so this is not a bug.....

_________________
Image

Image

I can't play for CRAP


Top
 

 Post subject: Re: Missile silos
PostPosted: Sat Jul 04, 2009 3:04 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
 YIM  Profile

Joined: Mon Jun 01, 2009 8:13 pm
Posts: 362
Gender: male
topic locked

if suggesting something, please do in suggestions, otherwise I'm going to take this as a mistake for a bug

thanks!



~Panda

_________________
Please, call me Panda

Guess what? I lost my banhammer again .. crap TT__TT


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 3 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl