It is currently Mon Sep 01, 2014 9:12 pm

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 1:41 am 
Captain
Captain
User avatar
 WWW  YIM  Profile

Joined: Mon Oct 17, 2011 5:02 pm
Posts: 825
Location: Green Bay, Wisconsin, U.S.A. GO PACKERS!
Gender: male
So I have Firefox for my browser and I had the BD Toolbar and the BD Vote Toolbar, ever since that "scare" that happened with me yesterday evening took place, my Firefox browser works, but for some reason ANYTHING that has to do with BD comes up a page saying "site not found."

My question is what should I do? I uninstalled Firefox and then RE-installed it and it did not work. I cleared cookies/cache and still doesn't work



Help me

_________________
SkittlesYUM
Image
Skype:theoschultz
Image


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 1:44 am 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Tue Nov 30, 2010 10:37 pm
Posts: 114
Did you try the same thing with other browsers such as IE or Google chrome?

because you should first make sure it is Firefox and not just the page you are trying to go on...

Which version of Firefox are you using?

_________________
Highest Rank: Rank 1
Curent # of achivments: 34
Most relics held at one time: All 10.
Favorite allience to have won with: MGH
~Lain, fear the RAWR!


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 2:05 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Sun Sep 26, 2010 2:52 pm
Posts: 982
Location: Sailing in Black Pearl
clearing the cache/cookies shall do.. also try IE or chrome.. I had similar problem in chrome so now I use IE n Firefox for BD..
All the browsers r free.. So no harm in using 3 or 4 ;)

_________________
Image
Sig thx to Darklighter...
Life’s pretty good, and why wouldn’t it be? I’m a pirate, after all.


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 5:45 am 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
User avatar
 Profile

Joined: Fri Mar 18, 2011 4:14 pm
Posts: 1325
Location: Mau5 Land of Mouses.
Gender: male
Just use chrome.

See if that works.

_________________
Image


BRU, iS, TicK, COOL, Pain, FM, OL, WFA, Porn, WaL, TPL, DM5


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 5:47 am 
Major
Major
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Jul 28, 2010 5:38 am
Posts: 2979
Location: Broome, Western Australia
Gender: male
Strange..As Nick said use Chrome for now check back on FF every so often as I doubt the problem will persist for too long.

_________________
Retired Head Mod

Image

Most Crystals: 121
Highest Power: 212


Sensual bath time feat. Ferr3t
Spoiler:
Image


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 5:50 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Sun Sep 26, 2010 2:52 pm
Posts: 982
Location: Sailing in Black Pearl
strane it is not working for me in chrome (latest version) but firefox works fine.. IE9 is the best...
but again clearing the c n c shall do the trick i think...

_________________
Image
Sig thx to Darklighter...
Life’s pretty good, and why wouldn’t it be? I’m a pirate, after all.


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 6:48 pm 
Captain
Captain
User avatar
 WWW  YIM  Profile

Joined: Mon Oct 17, 2011 5:02 pm
Posts: 825
Location: Green Bay, Wisconsin, U.S.A. GO PACKERS!
Gender: male
Chrome and IE are working fine, but I have all the toolbars on FF and don't wanna get rid of them

_________________
SkittlesYUM
Image
Skype:theoschultz
Image


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 7:59 pm 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun Dec 11, 2011 7:55 am
Posts: 539
Location: at my nest
Gender: female
Image

having the same issue ..

reinstall & clearing catche didnt work ..

Went to IE .. had the same issue after few hours ...

now using chrome and hoping it wont fail


Top
 

 Post subject: Re: Firefox Browser
PostPosted: Wed Jan 11, 2012 8:02 pm 
Major
Major
User avatar
 Profile

Joined: Sat Dec 19, 2009 7:48 pm
Posts: 2708
Gender: male
SkittlesYum wrote:
So I have Firefox for my browser and I had the BD Toolbar and the BD Vote Toolbar, ever since that "scare" that happened with me yesterday evening took place, my Firefox browser works, but for some reason ANYTHING that has to do with BD comes up a page saying "site not found."

My question is what should I do? I uninstalled Firefox and then RE-installed it and it did not work. I cleared cookies/cache and still doesn't work



Help me


Switch to chrome, you will like it.

This is a large bug, and we do not yet have a fix. So far Ferr3t has found that it doesnt usually happen on IE, so you guys should look into that while we fix the problem :P

_________________
Image

Image


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl