It is currently Fri Apr 18, 2014 9:02 pm

All times are UTC - 5 hours



Forum rules


Please read the stickied topic marked "Please read before posting"~

Please only post here if you need technical help with BattleDawn, or if you have information that can help someone.

Please stay on topic.

No spam.



Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:31 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sun Feb 05, 2012 9:58 am
Posts: 9
Hello all. I'm new to the game and enjoying it (in spite of being cleverly attacked by Flying squid worm!) but now can't work out an issue...

I can create units and organise squads, but now I can't make an attack. I can transfer squads to an ally, but nowhere else. If I move units to one of their colonies, the "X" at the end of the flight path line is green. If I put the "X" on a hostile or neutral colony/object, the "X" is red. My spy does the same thing...I can no longer put the spy on anyone else either.

Any help/advice would be much appreciated.


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:33 pm 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
User avatar
 Profile

Joined: Wed May 26, 2010 8:09 pm
Posts: 1918
Location: Look behind you. Theres a shadow. Look at where it is. It isnt me
Gender: male
Do you have a level 3 farm, goldmine and lumber mill created? ( THe first 3 buildings upgraded to level '3'

_________________
Retired AANC Mentor | Retired MT Member | CMoTM | SoTM
IGN(s) : Maxattack, MAXS

Retired player, trying to come back again.


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:36 pm 
Head Moderator
Head Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Thu Nov 19, 2009 9:22 pm
Posts: 2369
Location: Stalker!
If you cannot attack, you are most likely under protection, or have not build all the structures required. You need Level 3 farm, Level 3 Metal Mine and Level 3 Oil Well in order to attack. You also need to be out of protection.

Same goes with the spies, I believe.

_________________
没有恩怨,只有胜负。胜者生,负者死。

Image


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:44 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sun Feb 05, 2012 9:58 am
Posts: 9
Wow....cheers for the fast replies.

Yes...I am past level three in all the upgrades.

Maybe I am under protection...I got conquered (again) my little tan flag shows "19"...as in it's been 19 ticks since my last over-run.

So, does that mean I need to wait until that flag shows "72" to not only rebel, but also attack?


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:47 pm 
Head Moderator
Head Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Thu Nov 19, 2009 9:22 pm
Posts: 2369
Location: Stalker!
Hmm no, you aren't under protection. Perhaps you are trying to travel too far.

You can only travel a maximum of 24 ticks at a time. The area you can travel is shown by a green circle.

_________________
没有恩怨,只有胜负。胜者生,负者死。

Image


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:50 pm 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
User avatar
 Profile

Joined: Wed Feb 16, 2011 8:54 pm
Posts: 2394
Location: Got 99 problems but location ain't one
Gender: male
Nah. Control ticks don't affect whether you can attack something or not. And you couldn't be in protection if you had gotten conquered. Are you sure you have enough oil and everything to send your squads somewhere? Also try clearing your cache and cookies.



viewtopic.php?f=47&t=3050&hilit=+How+clear+cache+cookies


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:57 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sun Feb 05, 2012 9:58 am
Posts: 9
No...not travelling too far.

782 Oil, 298 Energy, 1117 Metal...

Cookies and that stuff just deleted...no change.

Thank you for the suggestions, but still no difference.


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Mon Feb 13, 2012 11:59 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sun Feb 05, 2012 9:58 am
Posts: 9
Wait!!

All sorted. Cheers lads!

Flying Squid Worm-beware!!!

Again, many thanks!


Top
 

 Post subject: Re: Unable to launch an attack
PostPosted: Tue Feb 14, 2012 12:00 am 
Head Moderator
Head Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Thu Nov 19, 2009 9:22 pm
Posts: 2369
Location: Stalker!
Glad we could help. And next time, just click the Edit button - it's there for a reason. ;)

_________________
没有恩怨,只有胜负。胜者生,负者死。

Image


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl