It is currently Sat Dec 20, 2014 10:54 am

All times are UTC - 5 hours



Forum rules


Please read the stickied topic marked "Please read before posting"~

Please only post here if you need technical help with BattleDawn, or if you have information that can help someone.

Please stay on topic.

No spam.



Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: it wont let me build a colony
PostPosted: Wed Jul 08, 2009 9:17 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Wed Jul 08, 2009 8:20 am
Posts: 1
i just started and already its going wrong. I'm on task one of the totorial and i can't complete it.
I've zoomed in to maximum in an unoccupied area but under the mouse theres a message telling me to zoom in which i can not do as i have already done so, but theres another message in the centre of the screen telling me to click on the map to interct with it. I have dont this but nothing happened.
Please i need help with this.


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 7:22 am 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Tue Jun 02, 2009 6:47 am
Posts: 251
Location: Somerset, Great Britain
Gender: male
This would seem to be a glitch. Try clicking the map before zooming.

_________________
Antony
Founder of OE

Image


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 3:17 pm 
Site Admin
Site Admin
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun May 31, 2009 10:47 pm
Posts: 2419
Location: U.S.A.
Gender: male
Try zooming all the way out and double-clicking an area of the map. It is possible that the tutorial is holding you up because you performed an action before it asked you to. Please post here if that turns out to be the fix so we can identify it as a bug. Thank you :)

_________________
Battle Dawn Staff
Community Management Specialist
Technical Support
World Administrator
Music Composer

Welcome to the best free multiplayer war strategy game on the web!


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 09, 2009 10:02 pm 
Specialist
Specialist
 Profile

Joined: Thu Jul 09, 2009 9:47 pm
Posts: 22
Gender: male
Yes, that worked Seth. Thanks.
The orange dots weren't showing up.

update; but you have to pick your colony the 1st time or it bugs out again if you zoom out.


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 6:05 pm 
Private
Private
 Profile

Joined: Wed Jul 15, 2009 4:40 pm
Posts: 1
i have tried to start a colony and it still doesn't work and i have tried your suggestions. :?:

nevermind


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Wed Jul 15, 2009 8:27 pm 
Private
Private
 Profile

Joined: Wed Jul 15, 2009 8:03 pm
Posts: 3
Gender: male
Ok, I tried double clicking, zoom out, zoom in, click on yellow and red dots and nothing is working. This thing is getting off to a very bad start.


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 2:41 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun May 31, 2009 10:47 pm
Posts: 2419
Location: U.S.A.
Gender: male
I am sorry to hear that. Try logging out, clearing your cache, cookies, etc., and then trying all over again.

Are all of you simply skipping ahead in the tutorial without following the steps?? I am trying to figure out what is causing these problems for you folks!

Thank you all for reporting, and for your patience and understanding in this matter!

_________________
Battle Dawn Staff
Community Management Specialist
Technical Support
World Administrator
Music Composer

Welcome to the best free multiplayer war strategy game on the web!


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 4:38 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Thu Jul 16, 2009 4:07 am
Posts: 1
Gender: male
Its a VERY unclear tutorial - i dont even know what im looking for?!? But i only see occupied territory - nothing else is loading.

Followed the tutorial the best i could, but WHY do i HAVE to follow it?!?

If you remove the restrictions from the tutorial, ppl can choose to follow it or not. That way, the tutorial reacts to what ppl do, rather then restricting them to what they should do.
That way, the player cant "do anything wrong" if you see what i mean


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 5:30 am 
Major
Major
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Jun 03, 2009 6:41 am
Posts: 3037
Location: Look outside of the window, look to the tree... See the figure? That's not me.
Gender: male
Actually, the tutorial can be skipped once you made your colony. Did you try clearing your cache...?

_________________
Best Regards,

Alexander V


Image


Top
 

 Post subject: Re: it wont let me build a colony
PostPosted: Thu Jul 16, 2009 10:51 am 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Wed Jun 03, 2009 1:02 pm
Posts: 314
Location: Look behind............ BOO!
Gender: male
icedk wrote:
Its a VERY unclear tutorial - i dont even know what im looking for?!? But i only see occupied territory - nothing else is loading.

Followed the tutorial the best i could, but WHY do i HAVE to follow it?!?

If you remove the restrictions from the tutorial, ppl can choose to follow it or not. That way, the tutorial reacts to what ppl do, rather then restricting them to what they should do.
That way, the player cant "do anything wrong" if you see what i mean


Is not loading because the telocrophic thingy majigy takes time to load (Green squares)

Be paitient and the turorial is actually quite clear.

_________________
- RAT - BUL5 - NAUF - KOG- IOS - SAH - XrG - ByE4 - NeOn - REVB
-------------
Image


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 19 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl