It is currently Tue Oct 21, 2014 10:06 pm

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Mon Mar 10, 2014 10:14 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Thu Feb 06, 2014 8:52 am
Posts: 9
HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?I SEE THAT PROPLE CAN TELEPORT SQUADS(AND CAN ALSO SEND IT)FROM ONE PLACE TO ANOTHER THAT IS VERY FURTHER.BUT THERE I CANT SEND MY UNITS. :?


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Mon Mar 10, 2014 10:33 pm 
Sr. Moderator
Sr. Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Sun Oct 30, 2011 5:09 am
Posts: 3357
Gender: male
They just teleport from spot to spot The range is always 24 ticks max.

_________________
Image


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Tue Mar 11, 2014 2:54 am 
Moderator
Moderator
User avatar
 YIM  Profile

Joined: Sat Jul 17, 2010 2:35 am
Posts: 1746
Location: You see that mansion across the road? Yeah, there
Gender: male
To teleport your squads you need to have your squads on a gate (which could be an member of your alliances colony if they have the gate structure built) and you can only teleport to another colony or gate (which isn't jammed or the colony isn't conquered and it must be within the 24 tick radius)

_________________
Best rank:1
Most Crystals:34
Most power:192
Best alliance finished:1st


Skype: ads126bd

The Silent Spammer.


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Thu Mar 13, 2014 1:55 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sat Jan 04, 2014 1:11 am
Posts: 6
Gender: male
also, both the gate you are sending from and the gate recieving has to have 24 control ticks. Neither of them can be jammed. You have to have enough energy, too. for example, if the eta to the target is 16 ticks with just moving squad with oil, it would take you 8 energy.


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 9:53 pm 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Sun Aug 28, 2011 10:13 am
Posts: 148
@ veteran5

Don't know if this is too obvious since no one else has mentioned it but -

You may not have built the " Teleport Gate "

You would need this structure


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Fri Mar 14, 2014 10:45 pm 
Sr. Moderator
Sr. Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Sun Oct 30, 2011 5:09 am
Posts: 3357
Gender: male
Get1 wrote:
@ veteran5

Don't know if this is too obvious since no one else has mentioned it but -

You may not have built the " Teleport Gate "

You would need this structure

Not true, you can use any gate owned by your alliance even if you don't have the gate structure. You just will not be able to teleport to or from your colony.

_________________
Image


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Sat Mar 15, 2014 1:18 am 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Mon Sep 10, 2012 3:43 am
Posts: 134
Location: The Sanghelli home world.
Gender: male
Korupt wrote:
Get1 wrote:
@ veteran5

Don't know if this is too obvious since no one else has mentioned it but -

You may not have built the " Teleport Gate "

You would need this structure

Not true, you can use any gate owned by your alliance even if you don't have the gate structure. You just will not be able to teleport to or from your colony.


Is it sad that I never knew that?

_________________
Image
Image
^ Thanks Andy!


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Sun Mar 16, 2014 8:32 am 
Sergeant
Sergeant
User avatar
 Profile

Joined: Sun Aug 28, 2011 10:13 am
Posts: 148
Korupt wrote:
Get1 wrote:
@ veteran5

Don't know if this is too obvious since no one else has mentioned it but -

You may not have built the " Teleport Gate "

You would need this structure

Not true, you can use any gate owned by your alliance even if you don't have the gate structure. You just will not be able to teleport to or from your colony.



Cant believe I didn't know this :lol:

Thanks :oops: :oops: :oops:


Top
 

 Post subject: Re: HOW TO MAKE MAXIMUM TRAVELLING RANGE BIGGER?
PostPosted: Tue Mar 18, 2014 10:17 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Thu Feb 06, 2014 8:52 am
Posts: 9
TTTTTTTTTTTTTTTTTNNNNNNNNNNNNNNNXXXXXXXXXXX :)


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl