It is currently Tue Sep 02, 2014 2:29 pm

All times are UTC - 5 hours





Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 6:15 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Mon Aug 12, 2013 10:08 am
Posts: 5
i searched on Wiki but it apears there is no page for that outpost upgrade.
anyway i wondered if some1 can give me any information about training base.
any info would be very appreciated ;)


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 6:20 am 
Captain
Captain
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Mon Apr 09, 2012 2:14 am
Posts: 966
Location: Beirut, Lebanon
Gender: male
Training Base- enables you to recruit soldiers at distances away from your colony. *note* players may have only one Training Base at a time.
I'd recommend you filling in an application for a mentor at the Adopt-A-Newb Center, would help you pass the learning curve a lot faster the owner of this thread :)


_________________
Alliances: HORD, DG,A, K

Most Crystals: 51
Highest Power: 194
Best Score: 3320

Image
Image


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 6:38 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Mon Feb 18, 2013 8:42 am
Posts: 723
georgeshelou wrote:
Training Base- enables you to recruit soldiers at distances away from your colony. *note* players may have only one Training Base at a time.
I'd recommend you filling in an application for a mentor at the Adopt-A-Newb Center, would help you pass the learning curve a lot faster the owner of this thread :)



looks like I have read that coloured line anywhere (think) jk

and yes, training base is used for that,

Its importance increased when you are fighting so much away from your colony and cant sent your newly recruited army due to lot of resources expnc,.

also in a War, if you are using Spams (1 man Squad) to attack anemy OPs, and these ops are some far away, it feels harsh to send like every Soldier there at so much Cost....


and many other reasons are too. so, its important having TB (Training Base) concept,,,

You can made an OP or You can capture an OP and after 24 ticks, you can upgrade it (to Missile Silo, to training base, to Gate, To Radar, and to relocate there also)
and yes you might join AANC as George Said.. have a nice day :)

_________________
Image

Skype: ^^^ naveedakbarkhan ^^^


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 6:42 am 
Head Moderator
Head Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Thu Nov 19, 2009 9:22 pm
Posts: 2378
Location: Stalker!
You might also like to take note that training bases can only train half the amount of units as your main colony can. That would mean 1 full squad of any chassis, or 30 soldiers worth of units.

_________________
没有恩怨,只有胜负。胜者生,负者死。

Image


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 6:47 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Mon Aug 12, 2013 10:08 am
Posts: 5
ok thanks guys ;)
and i already have some1 that helps me.. he is just offline so i asked here in the forum ;P


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:00 am 
Captain
Captain
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Mon Apr 09, 2012 2:14 am
Posts: 966
Location: Beirut, Lebanon
Gender: male
Welcome and if you'd like someone who has more experience to help you play and understand the game you can fill an application in the AANC thread.
Thanks

_________________
Alliances: HORD, DG,A, K

Most Crystals: 51
Highest Power: 194
Best Score: 3320

Image
Image


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:01 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Mon Feb 18, 2013 8:42 am
Posts: 723
Dawnice wrote:
You might also like to take note that training bases can only train half the amount of units as your main colony can. That would mean 1 full squad of any chassis, or 30 soldiers worth of units.


hmmmmmmmmmm Dawnice btw

What about my avatar I requested you to design in my "Art forum" post??

_________________
Image

Skype: ^^^ naveedakbarkhan ^^^


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:02 am 
Captain
Captain
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Mon Apr 09, 2012 2:14 am
Posts: 966
Location: Beirut, Lebanon
Gender: male
NaveedNiazi wrote:
Dawnice wrote:
You might also like to take note that training bases can only train half the amount of units as your main colony can. That would mean 1 full squad of any chassis, or 30 soldiers worth of units.


hmmmmmmmmmm Dawnice btw

What about my avatar I requested you to design in my "Art forum" post??

Naveed add me on skype please: gelhelou

_________________
Alliances: HORD, DG,A, K

Most Crystals: 51
Highest Power: 194
Best Score: 3320

Image
Image


Top
 

 Post subject: Re: training base
PostPosted: Thu Aug 15, 2013 7:09 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Mon Feb 18, 2013 8:42 am
Posts: 723
georgeshelou wrote:
NaveedNiazi wrote:
Dawnice wrote:
You might also like to take note that training bases can only train half the amount of units as your main colony can. That would mean 1 full squad of any chassis, or 30 soldiers worth of units.


hmmmmmmmmmm Dawnice btw

What about my avatar I requested you to design in my "Art forum" post??

Naveed add me on skype please: gelhelou


Sure DONE( :)

_________________
Image

Skype: ^^^ naveedakbarkhan ^^^


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl