It is currently Mon Jun 01, 2020 8:54 am

All times are UTC - 5 hours



Forum rules


Please only post here if you have questions about BattleDawn game play, or if you have information that can help another player asking questions.

Please stay on topic.

No spam.



Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 
Author Message
 Post subject: Relocate
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 6:20 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Fri Apr 22, 2011 2:57 am
Posts: 1
how do you relocate your colony?


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Tue Apr 26, 2011 8:27 pm 
Maintenance & PR Team
Maintenance & PR Team
User avatar
 Profile

Joined: Wed May 26, 2010 8:09 pm
Posts: 1900
Location: Look behind you. Theres a shadow. Look at where it is. It isnt me
Gender: male
first get an outpost, Wait for the right amount of control ticks 24 i think, click on it and hit the down arrow.

_________________
Retired AANC Mentor | Retired MT Member | CMoTM | SoTM
IGN(s) : Maxattack, MAXS

Retired player, trying to come back again.


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 5:32 am 
Corporal
Corporal
User avatar
 Profile

Joined: Wed Feb 09, 2011 4:18 am
Posts: 77
Location: Philippines
Gender: male
you also need 72 control ticks on your colony

_________________
NOOBS


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Wed Apr 27, 2011 11:48 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Wed Jan 13, 2010 3:20 pm
Posts: 9
you also need a lot of oil, depending on the distance and 50 energy


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Fri Apr 29, 2011 10:18 pm 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Apr 06, 2011 10:04 pm
Posts: 264
Gender: male
*Hint* It's not a requirement. BUT, I'd have some units waiting at the OP BEFORE relocating. Since the one's at your colony won't automaticly come with you. You'll have no defence until they get there. This is why many times when ppl relocate in wars it doesn't do much good.

_________________
Image
HcL, iS, WFA
Personal Rank: 1st__Fantasy 4
Alliance Rank: 1st (iS)__Fantasy 4


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Sat Apr 30, 2011 9:01 am 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Sun Aug 15, 2010 2:30 pm
Posts: 176
Location: not Asia
Gender: male
actually u could move 2 squads to ur main base and they come with u when u relocate


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Sat Apr 30, 2011 10:50 pm 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Apr 06, 2011 10:04 pm
Posts: 264
Gender: male
barny wrote:
actually u could move 2 squads to ur main base and they come with u when u relocate



Yeah, and that's a good idea and point. But when I think of relocating I think of mid to late round, when there's no conquers left in an area or you're trying to save your skin. In those situations 2 squads even with heavy units wouldn't save you.

But early on absoultely that is a very good way to go.

_________________
Image
HcL, iS, WFA
Personal Rank: 1st__Fantasy 4
Alliance Rank: 1st (iS)__Fantasy 4


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Sun May 01, 2011 2:55 am 
Sergeant
Sergeant
 Profile

Joined: Fri Apr 08, 2011 6:50 am
Posts: 112
Location: Behind you...
Gender: male
Spyda is right, in a time of war relocating does little more than postpone your defeat and make it evermore shameful.

;)

_________________
Name in game:
WhatILack

Highest rank achieved so far: 10.

An eye for an eye leaves the whole world blind.

Image


Top
 

 Post subject: Re: Relocate
PostPosted: Sun May 01, 2011 8:17 pm 
Second Lieutenant
Second Lieutenant
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Wed Apr 06, 2011 10:04 pm
Posts: 264
Gender: male
WhatILacked wrote:
Spyda is right, in a time of war relocating does little more than postpone your defeat and make it evermore shameful.

;)



Ummm, well not exactly. I've once used relocating as a counter-attack (under the old system) and actually used it to bring down another top 10 alliance.

Basically I recruited dozens of units in my Training base which I had located on the opposite side of my enemies, downgraded it, let them fire all their nukes at my colony, and when the nukes and their units got 2 ticks away... I zipped to my former TB. With 60+ units and the 20 tanks I brought with me with my base. ;) . While they were trying to figure out where I'd gone, I jammed them, walked up to their backdoor and took them out with the help of one other alliance member. :o

Needless to say this is one of my battle stories that I'm the most proud of.

_________________
Image
HcL, iS, WFA
Personal Rank: 1st__Fantasy 4
Alliance Rank: 1st (iS)__Fantasy 4


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Forum locked This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 9 posts ] 

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Jump to:  
cron

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl