It is currently Sat Aug 02, 2014 1:47 am

All times are UTC - 5 hours



Forum rules


Please only post here if you are in need of help, or have information that can potentially aid someone in need of help.



Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next
Author Message
 Post subject: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 12:14 am 
Corporal
Corporal
User avatar
 Profile

Joined: Sun Jul 14, 2013 11:30 pm
Posts: 46
[tr]
I may be mistaken but, my opponent, while rated as a level 20 for matchmaking, is using a rare level 26 resistance module...


Image


Notice the +8 resistances he has on the screen...

[tr]


Last edited by Paingawd on Sun Jul 21, 2013 1:53 am, edited 1 time in total.

Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 1:00 am 
Jr. Mod
Jr. Mod
User avatar
 Profile

Joined: Mon Oct 15, 2012 4:08 pm
Posts: 1446
Location: England
Gender: male
You sure he doesn't have 3 separate resistant modules equipped. That does explain you having more health than him :P

Hmmm can't be that :S looks like a bug

_________________
ImageImageImage


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 1:21 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
User avatar
 Profile

Joined: Mon Oct 31, 2011 7:35 am
Posts: 601
Gender: male
hmm will ask one of the admins :)

_________________
Thank you matt and ilona !! :D :D


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 3:35 am 
SM Moderator
SM Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Fri Apr 12, 2013 2:41 pm
Posts: 451
Location: Somewhere in SuperMechs arenas... Find me if you can!
Gender: male
It's either he has used a +5 multi resist module and a +3 multi resist kit(Multi resist kit 1). or there is something fishy.
Hmmm....

_________________
Add me on 6918106 if you want to challenge me, I'll gladly accept it.
I'm also recording some good battles of Supermechs, if you want to watch them, click here :)


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 4:05 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
 Profile

Joined: Tue May 14, 2013 3:07 pm
Posts: 531
Location: USA
I did not think you could equip multiple resist kits at once – is this a new policy?

_________________
Bored? Tired of winning? Add me (7367266) and I can help retire your boredom.


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 4:19 am 
Specialist
Specialist
User avatar
 Profile

Joined: Sun May 19, 2013 11:05 am
Posts: 37
Location: France
He's just having 3 different resistance modules.
He has less heat and hitpoints than you. This explains that.

_________________
HAL ( BR 23, 35 & 39 )


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 9:13 am 
Sr. Moderator
Sr. Moderator
User avatar
 Profile

Joined: Sun Oct 30, 2011 5:09 am
Posts: 3347
Gender: male
SideOneDummy wrote:
I did not think you could equip multiple resist kits at once – is this a new policy?

You cannot equip resist kits of the same kind but you can equip more than one resist kit if they are different types.

_________________
Image


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 10:26 am 
Jr. Mod
Jr. Mod
User avatar
 Profile

Joined: Mon Oct 15, 2012 4:08 pm
Posts: 1446
Location: England
Gender: male
lo3002 wrote:
He's just having 3 different resistance modules.
He has less heat and hitpoints than you. This explains that.


I thought that but then i looked at the modules :/ At his single resistant modules go from 7 and then to 10, so not possible.

The only possible way for this is using a multi resistant kit 1 (3 to all) and a multi resistant module 2 (5 to all). Check the replay and see if he starts off with 5 and there's your answer. If not then it's a bug.

^
Which is exactly what the singular said *facepalm*, sorry :P
Check to see if he started the game with 5 resistance on each.

_________________
ImageImageImage


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Sun Jul 21, 2013 6:04 pm 
Corporal
Corporal
User avatar
 Profile

Joined: Sun Jul 14, 2013 11:30 pm
Posts: 46
[tr]
He started with +8...

Here's a shot of the battle BEFORE it started...




Image


Top
 

 Post subject: Re: Is this a bug?
PostPosted: Mon Jul 22, 2013 12:41 am 
First Lieutenant
First Lieutenant
 Profile

Joined: Tue May 14, 2013 3:07 pm
Posts: 531
Location: USA
Paingawd is absolutely right! The are no individual resistance modules that do a defense of + 8, but the multiresist +8 module is like level 26. The only possible explanation that isn't a glitch type thing is if hiepth had already gone and used a + 3 multresist kit on a + 5 multiresist module, both of which are quite under level 20. One way or another, something fishy is going on.

_________________
Bored? Tired of winning? Add me (7367266) and I can help retire your boredom.


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 13 posts ]  Go to page 1, 2  Next

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl