It is currently Fri Oct 31, 2014 1:34 am

All times are UTC - 5 hours





Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next
Author Message
 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:36 am 
Sergeant
Sergeant
 Profile

Joined: Mon Apr 19, 2010 9:30 am
Posts: 95
k now the maps not loading ;p
btw +1 Karma for you simmen! if karma was still on forums anyways ;p
ima restard my computer brb

_________________
Image
Old Hall of Fame Photos ;p
E6 + E3
(Deleted all my screenshots)

F6 - The Admins Puppet of Fantasy 6


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:38 am 
Site Admin
Site Admin
User avatar
 Profile

Joined: Mon Jun 01, 2009 5:32 am
Posts: 16007
Gender: male
thx :)

tell me how it work after u restarted the computer

_________________
Image
Code:
http://battledawn.com/forum/viewtopic.php?f=111&t=4690
Thank you Michael
http://www.battledawn.com/forum/viewtopic.php?f=111&t=15076
Thank you developers
(^-check out the topics)


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:48 am 
Sergeant
Sergeant
 Profile

Joined: Mon Apr 19, 2010 9:30 am
Posts: 95
still just geting the loading bar.
it works on firefox though so i think that chrome is doing somthing rong :S
ill jus use firefox lol

_________________
Image
Old Hall of Fame Photos ;p
E6 + E3
(Deleted all my screenshots)

F6 - The Admins Puppet of Fantasy 6


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 8:58 am 
Major
Major
User avatar
 YIM  Profile

Joined: Fri Apr 23, 2010 7:06 pm
Posts: 3559
Location: Philippines
Gender: male
Rewiind wrote:
still just geting the loading bar.
it works on firefox though so i think that chrome is doing somthing rong :S
ill jus use firefox lol

or use safari when ur low on memory XD

_________________
In case you REALLY wanted to contact me.
Image


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 9:00 am 
Private
Private
 Profile

Joined: Wed May 05, 2010 4:24 pm
Posts: 1
i got over 1000 units but i never got the achevment for it i even got more then that and i still never got it :|


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 9:13 am 
Captain
Captain
User avatar
 Profile

Joined: Sun May 31, 2009 9:23 pm
Posts: 927
Location: Ontario, Canada
Gender: male
Rewiind wrote:
still just geting the loading bar.
it works on firefox though so i think that chrome is doing somthing rong :S
ill jus use firefox lol

Chrome asks for a "time" reference of how long to go back and delete history, checkmark only cache and make sure you set it to "Everything". The cached version you are using is probably weeks old.


SunabNaverith wrote:
Whatever you do with the training cap, I strongly suggest removing it for havoc... and introduce auto-squadding! lol!

But I'm a casual player. I currently have over 50k metal and nearly 100k oil... AFTER maxxed structures and a moderate size army (~15 squads). I'm scared to attack anyone, because if they win, I'm screwed because I can't cache-dump those resources into rebuilding. This unit cap thing is incredibly unfair to a casual player like myself, and highly beneficial to no-lifers who CAN get on every 2-6 ticks and keep building, building, building...

I played this game because it can cater some to a casual player. If it caters to a 'hardcore gamer' mentality/personality more so now than a casual player, I will have to leave BD behind... even if it IS fun... please don't do that to me :(.

Remember that you can hold down the shift key to select multiple units, click the top left unit in your base squad, hold shift, select the bottom right unit at the bottom of the list and ALL will be selected and it will give you the option to move them to a new squad, existing squad, etc. This little trick also works with selecting squads and you can use ctrl to add specific squads to the selection instead of selecting all in a range.

Hope that helps!
-Andrew

_________________
Ex-Image


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 9:22 am 
Sergeant
Sergeant
 Profile

Joined: Mon Apr 19, 2010 9:30 am
Posts: 95
this is kibnd of pointless but anyway
whn there were unlimited in your base then you had to make one squad at a time i think he means so that if you had no limit in havoc then you could highlight all units you had and order them to go into squads instead of one squad at a time?:

thanks andrew i needed to delete all cache :P

_________________
Image
Old Hall of Fame Photos ;p
E6 + E3
(Deleted all my screenshots)

F6 - The Admins Puppet of Fantasy 6


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 9:28 am 
Corporal
Corporal
User avatar
 Profile

Joined: Mon Sep 14, 2009 4:46 pm
Posts: 55
Gender: male
Few comments about the new update...
First, music should be off when loading the game, if you want it you can turn it on.
What is the point of now having a slide bar to train units if the number of units you can train is now limited?? I dont really like this limitation but I guess i balances the game a bit more and it increases activity.
Still no slide bar for spy protection, adding spy protection is so annoying.

_________________
Bongo.

SAGE, SOTO.


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 6:10 pm 
Private
Private
User avatar
 Profile

Joined: Sat Apr 24, 2010 6:21 pm
Posts: 2
Gender: female
Andrew wrote:
I'm liking the idea of making training bases more valuable by having a higher training limit. The training limit being tied to soldier count isn't however going to stay because infantry/vehicles get far more advantage over tanks which already were at a disadvantage.

I'm thinking of changing the training limit to 30 units(Any type) In your base colony and 60 units of any type in your training base.

This would even out the training times between the 3 chassis and give a nice bonus to training bases to give them more value as a colony has multiple purposes but a training base has only 1.

What do you guys think of that tweak?


Also about the voting links, they are bugged right now and not showing the countdown when it should be. The countdown not showing is not by design, it's a flaw that's going to be fixed soon. We've got several fixes to the bugs that popped up since the update and will be going in today most likely.

-Andrew




Yes! please do this.


Top
 

 Post subject: Re: Updates! July 1st, 2010
PostPosted: Sun Jul 04, 2010 6:59 pm 
Lieutenant Major
Lieutenant Major
User avatar
 WWW  Profile

Joined: Sun May 31, 2009 10:02 pm
Posts: 1916
Location: New Jersey
Gender: male
blolel wrote:
Few comments about the new update...
First, music should be off when loading the game, if you want it you can turn it on.
What is the point of now having a slide bar to train units if the number of units you can train is now limited?? I dont really like this limitation but I guess i balances the game a bit more and it increases activity.
Still no slide bar for spy protection, adding spy protection is so annoying.

Couldnt agree more (well except the music thingy :P)

But i see no point of a slide bar now you can only make 10-30 units, its quite pointless. I would've rather had it for spy protection.

_________________
Image
1st Legion
Dum spiramus tuebimur - While we breathe, we shall defend

The fight awaits us, brethren, embrace it boldly, and without hesitation.


Top
 

Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic This topic is locked, you cannot edit posts or make further replies.  [ 158 posts ]  Go to page Previous  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16  Next

All times are UTC - 5 hours



You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Jump to:  
WarLingo Android Mobile Game

Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Copyright Tacticsoft Ltd. 2008   
Updated By phpBBservice.nl